Finalitza el Hub d’Acceleració de Projectes Empresarials en Economia Social i Solidària

Durant dues setmanes del mes de desembre hem estat impartint un curs per acompanyar a  joves que estan iniciant projectes d’economia social i solidària a definir millor els seus projectes, dintre de l’àrea de formació de Wopala

Les temàtiques que hem tractat han estat: model de negoci, habilitats emprenedores i ruta d’experiències. 

De model de negoci vam explorar diferents possibles fòrmules a partir de casos pràctics per tal d’innovar des de la definició del propi model de negoci. A més, vam estar aplicant tècniques de Design Thinking per tal que cada participant pogués explorar les possibilitats del seu projecte i aprengués portar-ho a terme des del punt de vista del model organitzatiu. I com no, vam treballar el Llenç de Proposta de Valor i Llenç del Model de Negoci.

 

En les habilitats emprenedores, vam treballar la comunicació, la cooperació, la capacitat d’arribar a acords i la iniciativa mitjançant diferents dinàmiques pràctiques. 

161205_Hub_projectes_emprenedoria_social_wopala_3

Posant en pràctica les habilitats de comunicació i motivació de persones.

 

Per últim, en la Ruta d’Experiències vam visitar els projectes de La Casa de Carlota, LaCol | Arquitectura cooperativa i La Directa

 

IMG_8828_

Escoltant les explicacions de Joan Teixidó de La Casa de Carlota

IMG_8829_

Carles Baiges ens detalla el model cooperatiu de La Col Arquitectura des dels seus orígens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prepareu-vos que ve una generació amb moltes idees, molta energia i molta inquietud per incorporar el valor social com a essència del seu model de negoci.

This post is also available in: CAST ENG